SLEDLJIVOST

Zanesljiva in enostavna Sledljivost pošiljkam.

DRŽAVNO PRVENSTVO POKLICNIH VOZNIKOV

DRŽAVNO PRVENSTVO POKLICNIH VOZNIKOV

Zveza ZŠAM Slovenije je izvedla že 36. državno prvenstvo poklicnih voznikov, na kateri se je v manevriranju, premagovanju in izogibanju ovir preizkusila tudi ekipa Brce.

Zveza ZŠAM Slovenije je izvedla že 36. državno prvenstvo poklicnih voznikov, na kateri se je v manevriranju, premagovanju in izogibanju ovir pomerilo 40 tekmovalcev. Najboljši iz Slovenskega državnega prvenstva so se uvrstili na svetovno prvenstvo, ki bo jeseni v Zagrebu.

Vozniki, ki volan vrtijo vsak dan in si na ta način služijo svoj kruh, so se pomerili v kategorijah dostavnik do 3,5 tone, tovornjak nad 5 ton, avtobus in tovornjak vlačilec s polpriklopnikom. Ob velikem znanju vrtenja volana so vsi tekmovalci morali opraviti tudi teoretični del poznavanja cestnoprometnih predpisov.

Vsakoletno državno prvenstvo poklicnih voznikov je letos privabilo 40 tekmovalcev, ki so se pomerili v šoferskih spretnostih in se potegovali za mesto v slovenski državni reprezentanci. Kljub deževnemu vremenu je bila proga skrbno pripravljena in ob dobri organizaciji smo bili priče napetim bojem in prijetnemu srečanju poklicnih voznic in voznikov.

Vozniki so tekmovali ekipno in posamezno. Za nastop ekipe v posamezni kategoriji so morali interesenti vnaprej prijaviti tri voznike, rezultat ekipe pa je bil seštevek rezultatov vseh tekmovalcev v ekipi. Število ekip ni bilo omejeno niti po kategoriji niti v celoti. Posamezniki ali ekipe so lahko tekmovali v eni kategoriji. Nastop vseh članov ekip je avtomatsko štel tudi za uvrstitev med posamezniki.

Uspeh na tekmovanju je ocenjevala komisija na podlagi posebej za ta namen sprejetega pravilnika, tako da je za storjene napake pri teoretičnem in praktičnem delu tekmovalcem dodelila kazenske točke. Seštevek kazenskih točk obeh delov tekmovanja je tvoril končni rezultat posameznega tekmovalca v določeni kategoriji. Torej manj kazenskih točk ko je tekmovalec nabral, boljša je bila njegova uvrstitev. Vodja tekmovanja je bil predsednik komisije Branko Praznik.

Tekmovanja se je udeležila tudi ekipa Brce, ki je pokazala svoje znanje in spretnosti za volanom in osvojili prvo mesto za najboljšo ekipo in drugo mesto med posamezniki.

Fantom še enkrat iskrene čestitke!

VIR: https://www.revija-tranzit.si/gospodarska-vozila/vozniki-so-pokazali-vse-svoje-znanje?fbclid=IwAR2ef9eUOai8G7zw3kvyfZZu9KrJnXE_5vhlBfHKqNrlcpF6SZNv1L55HKc

Povpraševanje

Potrebujete zanesljivo in hitro dostavo?

Prosimo izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

f-span

Vaše mnenje

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:
f-span

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov:  info@prevozi-brce.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo BRCE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.