SLEDLJIVOST

Zanesljiva in enostavna Sledljivost pošiljkam.

PRENOVILI SMO NAŠO SPLETNO STRAN!

BRCE---SPLETNA-STRAN

Z velikim veseljem in ponosom vam predstavljamo novo spletno stran Brce d.o.o. Ideja o novi spletni strani je zorela že kar nekaj časa, v letošnjem letu pa smo se odločili, da je pravi trenutek, da stopimo v korak s časom in vam ponudimo sodobno ter kakovostno spletno mesto, ki ga boste z veseljem obiskovali. Podjetje Demar d.o.o., ki ustvarja edinstvene spletne zgodbe in sodi med vodilne spletne agencije, je sprejelo izziv in za nas ustvarilo novo spletno stran.


Vsebine na spletni strani bomo redno dopolnjevali in izpopolnjevali, v rubriki »aktualno« pa vas bomo informirali o novostih in dogajanju na področju avtoprevozništva.


Upamo, da vam bomo z osveženo podobo olajšali iskanje informacij in omogočili prijetno uporabniško izkušnjo.


Vstopite z nami v svet brezskrbnega prevoza.

Povpraševanje

Potrebujete zanesljivo in hitro dostavo?

Prosimo izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

f-span

Vaše mnenje

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:
f-span

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov:  info@prevozi-brce.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo BRCE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.