SLEDLJIVOST

Zanesljiva in enostavna Sledljivost pošiljkam.

POSLOVNI AVTO LETA 2022

POSLOVNI AVTO LETA 2022 Brce

Razkrivamo vam letošnje zmagovalce izbora poslovni avto leta in člane žirije, med katerimi je bil tudi vodja voznega parka in skladišča Brce prevozi, g. Nejc Pernuš.

V čarobnem okolju gradu Bogenšperk in številnih gostov iz avtomobilske industrije in drugih panog, je potekala že 18. podelitev priznanja za najboljše avtomobile izbora Poslovni avto leta 2022.Razkrivamo vam letošnje zmagovalce izbora poslovni avto leta in člane žirije, med katerimi je bil tudi vodja voznega parka in skladišča Brce prevozi, g. Nejc Pernuš.

Letošnji zmagovalci:
Službeni avto leta 2022 je postala opel astra, poslovni avto leta je postal BMW 4 gran coupe in i4 – to je prvo tovrstno priznanje za to znamko v 18-letni zgodovini izbora. Najprestižnejše priznanje za managerski avto leta je pripadlo audiju A8, električni avto leta 2022 je postal ioniq 5, kipec za električni dostavnik leta pa je šel mercedes-benzu esprinterju.

Člani menedžerske žirije PAL 2022:
• Mitja Feri, član uprave Generali Zavarovalnice
• Andrej Tavčar, vodja kadrovske službe za regijo EMEA pri IBM
• Jani Jurkošek, glavni direktor Štore Steela
• Martin Železnik, direktor Prime Audita
• Matjaž Čemažar, predsednik uprave Domela
• Dragan Gojkovič, direktor družbe Sibo G
• Igor Jarc, direktor Cablexa

V kategoriji električni dostavnik leta pa so kandidate ocenjevali uporabniki vozil, ki imajo z njimi veliko izkušenj v lokalnem in mednarodnem transportu. Ocenjevanje kategorije električni dostavnik leta smo letos skupaj izvedli v uredništvih revij Prevozi Časnika Finance in Mehanik in voznik.
Člani žirije uporabnikov PAL 2022 v kategoriji električni dostavnik leta:

• Stanko Leben, vodja službe za vzdrževanje vozil in objektov v Komunali Kranj
• Mersin Sadić, direktor P2P Transporta
• Nejc Pernuš, vodja voznega parka in skladišča v Brce Transportu

Iskrene čestitke vsem sodelujočim!

Vir: https://avto.finance.si/9001021/To-so-zmagovalci-izbora-Poslovni-avto-leta-2022

Povpraševanje

Potrebujete zanesljivo in hitro dostavo?

Prosimo izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

f-span

Vaše mnenje

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:
f-span

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov:  info@prevozi-brce.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo BRCE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.