SLEDLJIVOST

Zanesljiva in enostavna Sledljivost pošiljkam.

KDO SMO

BRCE D.O.O.

»Svet zanesljivih prevozov od naročila do izstavitve računa z uporabo sodobnih digitalnih pristopov. Svet korektnega in profesionalnega sodelovanja!«

Klicni Center

Pon. - Pet od 8:00 - 16:00
Sobota, Nedelja-prazniki: zaprto

O podjetju

Naša zgodba sega že v leto 1999, ko se brata Tadej in Matej pogumno odločita za poslovno pot, katere glavno dejavnost so predstavljali prevozi in selitve po Sloveniji, ki smo jih opravljali s kombi vozili in prikolicami.

Verjetno se vsi spomnimo »super šolskih dni«, ko so nam za malice pripeljali pizze? To so bili tudi eni začetkov našega poslovanja – dostava pizz po šolah.

» Ne bojte se počasne rasti, bojte se ostati na mestu. «
Skladno z zgornjim sloganom smo po uspešnem razvoju poslovanja v Sloveniji sprejeli pogumen izziv in svoje delovanje razširili še na druge evropske trge, kjer smo tudi danes močno prisotni. Postopoma smo se specializirali za prevoze manjših in časovno omejenih pošiljk – t. i. ZBIRNE in HITRE dostave.

Z leti smo imeli veliko sprememb, nekaj pa je ostalo vsa leta enako:
-želimo delati kakovostno, pošteno in s srcem!

Tadej Brce 

direktor

Matej Brce

direktor

Skozi zgodovino

1999

Brata Matej in Tadej z nakupom prvega kombija ustanovita podjetje Tadej Brce s.p. in pričneta opravljati prevoze s kombijem in prikolico po Sloveniji. Prve kupce najdeta v prehrambni, trgovski, in pohištveni industriji ter v paketni dostavi. Vzporedno ves prosti čas izkoristita za storitve kot so selitve, avtovleka, vleka počitniških prikolic, prevoz in odvoz gradbenega materiala, montaža pohištva ipd. Njun moto je bila že takrat neprestana dosegljivost in razpoložljivost – 24/7.

2000

Prevozi kompletnih in zbirnih pošiljk, selitve s kombiji in prikolicami po Sloveniji in začetki prevozov po tujini.

2001

Nakup prvega novega kombija s ciljem minimalizirati možnost okvar, ki lahko pomenijo nezanesljivost in negativno vplivajo na kvaliteto opravljene storitve. Vozni park obsega 5 kombijev.

Brce, prevozi in storitve d.o.o. DOSTAVA V 24 DO 48 URAH Hitra Dostava Zbirna Dostava Skladiščenje

2006

Začetek delovanja v novih poslovnih prostorih, ki obsegajo prometno pisarno, skladišče in parkirišče. Vse večji poudarek na hitrih, kompletnih in zbirnih prevozih po celi Evropi.

2010

Ustanovitev novega podjetja Brce prevozi in storitve d.o.o. Nova selitev v večje poslovne prostore, ki na skupni lokaciji združujejo prometno pisarno, skladišče in parkirišče. Vozni park obsega 15 kombijev. Osnovna dejavnost novoustanovljenega podjetja so prevozi kompletnih in zbirnih pošiljk po Evropi. Hitra dostava v roku 24 ur. Dostava zbirnih pošiljk v roku 72 ur. Ciljne pošiljke od 100 do 300 kg in 1 do 2 paleti.

Brce, prevozi in storitve d.o.o. DOSTAVA V 24 DO 48 URAH Hitra Dostava Zbirna Dostava Skladiščenje

2014

Podjetje zaposluje več kot 50 ljudi. Vozni park obsega preko 40 kombi vozil. Večino voznega parka predstavljajo kombiji s cerado in kapaciteto 8 euro palet ter nosilnostjo 1.100 kg. Letno se dostavi preko 18.000 pošiljk.

2015

Rast se nadaljuje – podjetje sodi med najperspektivnejša slovenska podjetja na področju mednarodnih prevozov s kombi vozili. S svojo ekipo sodelavcev letno prepelje 20.000 pošiljk po celi Evropi. Zaupanje, ki ga podjetje gradi pri svojih partnerjih, se iz dneva v dan krepi.

2017

Nakup prvih kombijev z asistenčnimi sistemi kot so: aktivni tempomat - samodejno vzdrževanje razdalje pred spredaj vozečim vozilom, EBA - samodejno zaviranje v sili, Line Assist - ohranjanje smeri vozila, Carplay in Android Auto. Letna dostava pošiljk preseže število 24.000 pošiljk.

2018

Letna dostava pošiljk doseže število 30.000 pošiljk.

2021

Izdelali smo Trajnostno poslovno strategijo podjetja Brce 2021-2026.

SLEDIMO NAPREDKU.
SE UČIMO.
RASTEMO.

Za kakovostno opravljeno storitev je pomembna ekipa strokovno usposobljenih sodelavcev, ki se nenehno izobražuje ter nenehna rast in razvoj na vseh področjih našega poslovanja.
Za zanesljivo opravljen prevoz skrbimo tudi z nenehnim posodabljanjem voznega parka, kar so glavni aduti, da pogumno zremo v prihodnost in se hitro prilagajamo spremembam na trgu. Pri tem jasno sledimo cilju: odlično opravljena storitev in zadovoljna stranka.
0
izvedenih dostav
0
zodovoljstvo in zanesljivost
0
let izkušenj
0
kakovost in prijaznost

Odgovornost

Odgovorno opravim svoje naloge in izpolnim svoje obljube. Skrbim za svoje zdravje in dobro počutje. Prevzemam osebno odgovornost za svoje delo, rezultate, obnašanje in dejanja. Odgovorno ravnam s pošiljkami in z vsemi sredstvi, ki so mi na razpolago. Odgovoren sem za rezultate svojega dela, oddelka in podjetja.

Pogum

Pogumno in odgovorno sprejemamo ambiciozne odločitve in vpeljujemo najnovejše pristope, modele in tehnologije v naše poslovanje. Samozavestno in aktivno vstopamo v nove projekte.

Prilagodljivost in komunikativnost

Sposobni smo se hitro prilagoditi spremembam v poslovanju in izrednim dogodkom. Pri sodelovanju znamo upoštevati različne okoliščine in posebnosti sogovornika. S pridobivanjem novih znanj in veščin se poslovno in osebno razvijamo ter hitro vpeljujemo nova orodja. Komuniciramo spoštljivo in profesionalno.

Ustvarjalnost in naprednost

Kreiramo nove ideje in jih udejanjamo v praksi na vseh področjih našega delovanja. Vsak od nas prispeva vsaj eno izboljšavo letno za svoje delovno področje. V naše poslovanje vpeljujemo napredne pristope in inovacije.

Proaktivnost

Proaktivno in samoiniciativno iščemo rešitve in ne čakamo na rešitve drugih. Po potrebi prosimo za pomoč sodelavce ali zunanje partneje.

Mnenja Strank

Pozdravljeni,
nazadnje, ko smo potrebovali prevzem blaga, smo se odločili za vas in bili zelo zadovoljni s samim hitrim odzivom in storitvijo, tako da bi tudi sedaj želela pridobiti vašo ponudbo, da se lahko uskladimo nadaljnje sodelovanje.
Brce, prevozi in storitve d.o.o. DOSTAVA V 24 DO 48 URAH Hitra Dostava Zbirna Dostava Skladiščenje
Nina Štefe
Čas za kavo d.o.o.
5/5
Pozdravljeni, Zahvaljujem se za hitro reakcijo. Šofer je že v našem podjetju. Se veselim nadaljnjega sodelovanja z vami. Lep pozdrav,
Brce, prevozi in storitve d.o.o. DOSTAVA V 24 DO 48 URAH Hitra Dostava Zbirna Dostava Skladiščenje
Tjasa Razboršek
AR PRODUKT, d.o.o.
5/5
Podjetje Brce je eno redkih podjetij, ki ima urejen in transparenten način poslovanja. Z njimi sodelujemo že več kot 5 let, tako na področju pnevmatik kot avto delov. Sodelovanje s takim partnerjem zagotavlja uspeh tudi našemu podjetju.
Brce, prevozi in storitve d.o.o. DOSTAVA V 24 DO 48 URAH Hitra Dostava Zbirna Dostava Skladiščenje
Samo Bešter
Bartog d.o.o. Trebnje
5/5

Vaše mnenje

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:
f-span

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov:  info@prevozi-brce.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo BRCE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

Povpraševanje

Potrebujete zanesljivo in hitro dostavo?

Prosimo izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

f-span