SLEDLJIVOST

Zanesljiva in enostavna Sledljivost pošiljkam.

Razvoj digitalne platforme za managiranje prevozov na trajnosten način – PMPT

Podjetje Brce d.o.o. je bilo izbrano na javnem razpisu »Spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti«
V okviru javnega razpisa »Spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti« bomo vključeni v dva sklopa: Sklop A je namenjen financiranju stroškov udeležbe podjetij v Akademiji TPSMP, sklop B pa sofinanciranju izvedbenih projektov podjetij. V okviru obeh sklopov bo mogoče pridobiti sofinanciranje iz EU skladov v višini 124.250 EUR.
Povezava na spletno stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si
Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Izpeljali smo projekt Razvoj digitalne platforme za managiranje prevozov na trajnosten način – PMPT

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj”.

Povpraševanje

Potrebujete zanesljivo in hitro dostavo?

Prosimo izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

f-span

Vaše mnenje

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:
f-span

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov:  info@prevozi-brce.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo BRCE d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.